Перший курс кафедри ПІІТУ: нові цілі, мрії, очікування

Почався новий навчальний рік. А це – нові предмети, нові радощі, нові висоти, які потрібно підкорювати. І нові люди, які відтепер мають горде звання «студента» першого курсу кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ».31 серпня на загальних зборах першокурсників факультету комп’ютерних наук і програмної інженерії декан факультету, Ігор Петрович Гамаюн представив хлопцям і дівчатам завідувачів кафедр та співробітників деканату, розповів про історію нашого вузу, його минуле та сьогодення, звернув увагу на ті широкі можливості, які надає Політех для розвитку багатогранної , соціально активної особистості. У свою чергу, завідувачі кафедр розкрили перед присутніх майбутні перспективи, які відкривають спеціальності нашого факультету – сучасні і затребувані на ринку праці в сфері інформаційних технологій.Минуло вже кілька тижнів з того моменту, як вчорашні абітурієнти занурилися в зовсім іншу обстановку, що відрізняється від звичної шкільного життя. Новоспечені студенти поділилися з нами своїми враженнями і від перших місяців навчання і очікуваннями від студентського життя.
Карина Тертична, староста групи КН-36в: «Університет – це чудове місце, щоб розвивати себе і заводити нові знайомства. Не шкодую, що обрала саме Політех. Сподіваюся, він дасть мені грунтовну підготовку для майбутньої професії та надасть змогу отримати вірних друзів ».
Владислав Гудей, старсота групи КН-36е: «Вчитися в університеті непросто, але дуже захоплююче. Викладачі відкривають нам двері в інший світ, дають нам все необхідне для того, щоб ми стали успішними і освіченими людьми, а наше завдання – лише взяти те, що нам підносять ».
Ми бажаємо хлопцям і дівчатам, щоб всі їхні плани здійснилися, а наш Політех став для них справжньою «alma mater»!

Карина Яковенко, інженер кафедри ПІІТУ.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід