Успішний старт проекту ERASMUS+ «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем» за підтримки Європейського Союзу

9-11 лютого 2016 року в університеті Ліон 2, Франція, відбулися установчі збори учасників міжнародного освітнього проекту ERASMUS+ Capacity Building in the field of Higher Education «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем» (MASTIS), 561592-EPP-1-2015-1- FR-EPPKA2-CBHE-JP.

 


Основна мета проекту полягає у покращенні магістерської програми в галузі інформаційних систем відповідно до потреб сучасного суспільства; наданні можливості університетам наблизитись до змін на світовому ринку праці та освітньому просторі, швидко реагувати на потреби роботодавців; надати студентам уявлення про профілі різних робочих місць в галузі інформаційних систем для забезпечення можливості працевлаштування.

Трирічний проект «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем» (MASTIS) фінансується Європейським Союзом в межах програми ERASMUS+.


На зборах, що відбувалися на базі університету Ліон-2 (Франція), були присутні представники університетів-учасників проекту з України, Франції, Італії, Німеччини, Литви, Швеції, Норвегії, Ліхтенштейну, Словенії, Чорногорії, а також представники асоціації франкофонних університетів, яка є асоційованим партнером проекту MASTIS. Україну представляли шість університетів: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця – національний координатор, Національний політехнічний університет «ХПІ», Львівський національний політехнічний університет, Вінницький національний політехнічний університет, Національний політехнічний університет «КПІ», Херсонський державний університет при активній участі Міністерства освіти і науки України. До складу консорціуму входять члени Національної команди експертів в галузі вищої освіти проф. Ю. Рашкевич (ЛНТУ) та проф. І. Золотарьова (ХНЕУ ім. С.Кузнеця).


Робота у проекті MASTIS стала продовженням плідної співпраці університетів, що входять до складу європейської асоціації науковців в галузі інформаційних систем ERCIS (http://www.ercis.org/).

В ході зустрічі були представлені презентації всіх членів консорціуму, визначені ролі і обов’язки відповідальних за робочі пакети, обговорені питання проектного та фінансового менеджменту. Також був розглянутий план реалізації проекту.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід