Новий мессенджер від випускника кафедри – Андрія Мар’їна

Минулої весни ми вже писали про успіхи нашого випускника – Андрія Мар’їна – який разом зі своєю командою здобув перемогу в престижному конкурсі «TechCrunch Disrupt Europe Hackathon». Зараз ми можемо привітати Андрія з новим досягненням – запуском програми Hiboo – месенджера, що дозволяє бачити, що вам пишуть в реальному часі до натискання “Відправити”.


Ось що говорять Андрій і його колега Артур Колаян про свій винахід (для перегляду повної версії перейдіть за адресою).
Артур: Hiboo є абсолютно новим видом комунікації – месенджер, який нарешті виправдовує звання “миттєвого”, і дозволяє бачити, що вам пишуть в реальному часі ще до натискання кнопки «Відправити». Це найбільш близький до живого спілкування текстовий месенджер – незручні ситуації і пориви пристрасті, звичайно ж, включені в призначений для користувача досвід.
До речі, ідея цієї програми виникла на тому самому конкурсі, про який ми писали в минулому році.
Андрій: Саме так. Ми з Метью і Елеанор зустрілися на Хакатони TechCrunch, і в результаті Брейнсторм написали п’ять ідей для розгляду. Ідея миттєвого мессенджера була однією з, і зайнятися цим проектом було вирішено пізніше. На самому заході ми створили веб-додаток, що показує поширення вірусних хвороб, з яким і виграли. І вже після цього повернулися до початкового задуму, через незайнятої ніші і простору для можливостей.
Перспективи у проект має серйозні.
Андрій: Саме так. Ми з Метью і Елеанор зустрілися на Хакатоні TechCrunch, і в результаті Брейнсторм написали п’ять ідей для розгляду. Ідея миттєвого мессенджера була однією з них, і зайнятися цим проектом було вирішено пізніше. На самому заході ми створили веб-додаток, що показує поширення вірусних хвороб, з яким і виграли. І вже після цього повернулися до початкового задуму, через незайняту нішу і простору для можливостей.
А ще Андрій дав невеликі рекомендації розробникам мобільних додатків.
Андрій: Навряд чи хтось не чув цих порад до нас, але я б виділив три:
Кращий спосіб зустріти напарників по команді – ходити на хакатони. Безперервно працюючи 20-40 годин без сну, ви можете побачити свого майбутнього партнера.
Винаходьте своє колесо для самонавчання, але в production краще все ж open-source рішення.
Беріть участь в обговореннях StackExchange.
Ми щиро бажаємо Андрію і його колегам подальших успіхів і з нетерпінням чекаємо нових цікавих додатків і розробок!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід