Реалізація проекту MASTIS: обговорення в Словенії

Чергова зустріч в рамках освітнього проекту в області ІТ MASTIS (https://mastis.pro/), в реалізації якого бере участь кафедра програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ» у вересні пройшла в м Блед, Словенія. В якості приймаючої сторони виступав Маріборський університет, представниками кафедри пиита були доценти, к.т.н. Марина Анатоліївна Вовк і Володимир Євгенович Сокол.



Перша частина зустрічі була присвячена обговоренню результатів по розробці нормативних і вибіркових дисциплін магістерської програми в області інформаційних технологій. Кожен університет-партнер представив короткий зміст навчального плану, методи навчання та оцінювання, літературу, типи і форми організації практичної роботи курсу, за який він відповідає.

Також було приділено увагу використанню освітніх інновацій та модернізації методів навчання. Був представлений і обговорений досвід використання новітніх технологій навчання. Досвідом ділилися професори провідних європейських ЗВО.

Крім того, учасники семінару взяли участь у відкритті та пленарному засіданні 14-го Міжнародного симпозіуму по оперативним дослідженням в Словенії (SOR’17).

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід