«Інформаційні технології підтримки прийняття управлінських рішень» – спеціальність найближчого майбутнього

Освітня програма «Інформаційні технології підтримки прийняття управлінських рішень» (спеціальність 122 «комп’ютерні науки») передбачає підготовку фахівців в області прийняття рішень в програмній інженерії.


Протягом наступних 5-7 років інтелектуальні роботи багато в чому замінять фахівців в області кодування і тестування програмного забезпечення, тому найперспективнішою в області розробки ПЗ в даний час є освіта, пов’язана з підтримкою прийняття управлінських рішень.
Дана освітня програма базується на наступних спеціальностях в області розробки ПЗ:
- «Бізнес-аналітика програмної інженерії»,
- «Управління проектами в програмної інженерії»,
і є основою для поглибленого вивчення цих спеціальностей в магістратурі кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління.

Студенти ОП «Інформаційні технології підтримки прийняття управлінських рішень» братимуть участь в роботі інноваційного кампусу, що поєднує ІТ-навчання, школу підприємництва та коворкінг. Кампус UNIT.City надасть для студентів сучасну інфраструктуру для вивчення ІТ-технологій. У цьому кампусі студенти кафедри зможуть навчатися на основі проектного підходу до утворення в області ІТ-технологій, який базується на світовому досвіді провідних університетів США і Європи.
Обирай спеціальність майбутнього – «Інформаційні технології в підтримці прийняття управлінських рішень»!

Завідувач кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління, д.т.н., проф. М.Д. Годлевський

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід